Een antwoord op al je vragen

Een bijzonder bereikbare locatie

Feestzaal Kattebroek in Dilbeek ligt op een boogscheut van Brussel verwijderd. Op de R0/E19 (de Brusselse ring) neem je afrit 12 en dan is het nog maar enkele minuten rijden voor je in onze groene oase belandt.

Adres: Feestzaal Kattebroek | Elegemstraat 160 | 1700 Dilbeek (Brussel)
GPS-coördinaten: (nog aanvullen aub)

Hoe zit het met parkeergelegenheid

Je hoeft je niet druk te maken over parkeerstress bij je gasten, feestzaal Kattebroek heeft parkeerplaatsen voor maar liefst 250 auto’s!

Over de menu’s

Al onze gerechten worden bereid door een gediplomeerd en vooral gepassioneerd keukenteam. We werken zowel voor de maaltijden als voor de dranken uitsluitend met kwaliteitsproducten.

Bijkomende opties, zoals bijvoorbeeld een extra sorbet als afzakkertje tijdens het menu zijn bespreekbaar. De huiswijn kan desgewenst ook aangepast worden naar bijpassende kasteelwijnen.

Voor de jongsten (3-12 jaar) kan steeds een aangepast kindermenu voorzien worden voor een all-in prijs van 39,00 euro per kind.

Komen proeven…

Feestzaal Kattebroek beschikt helaas niet over een restaurant waar je à la carte kan komen proeven. Jij bent natuurlijk wel benieuwd hoe onze gerechten smaken en hoe ze gepresenteerd worden…

Daarom raden we aan dat je zeker onze Facebookpagina volgt, want daar kondigen we onze speciale thema-avonden aan. Op regelmatige tijdstippen organiseren we etentjes, brunches of dansavonden. Als je je daarvoor inschrijft (maar wacht daar niet te lang mee, want deze special events zijn snel volzet) kan je meteen de creaties van onze chefs proeven.

Prijzen en betalingsvoorwaarden

De prijzen op deze website zijn inclusief btw.
De service van ons personeel en van het keukenteam zijn altijd inbegrepen in de prijs.
Ben je benieuwd naar de prijs voor zaalhuur met catering? Wij maken graag een maatwerk prijsvoorstel voor je op. Dat is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.