Kattebroek is dé feestzaal in Vlaams-Brabant voor elke type feest van 15 tot 400 personen

Maak je feest even persoonlijk als jezelf!

Geen concept is té uitdagend of té gedurfd voor ons team. Laat je creativiteit dus de vrije loop en ontwerp het feest van je dromen. Bij Kattebroek zijn we namelijk gespecialiseerd in feestbegeleiding op maat.

Jij beslist helemaal hoe jouw feest eruit ziet. Zo ben je bijvoorbeeld vrij om te kiezen of je met een van onze vaste partners wil samenwerken of je liever je eigen bloemist, dj, eventplanner, … inschakelt. Al zorgen wij uiteraard wel voor de catering tijdens je feest!

Nood aan wat inspiratie om een geslaagd feestidee te bedenken? Feestzaal Kattebroek in Dilbeek (Vlaams-Brabant) heeft intussen ook al heel wat originele feestconcepten uitgewerkt die we met plezier voor je realiseren. Door te kiezen voor een van onze themafeesten ben je meteen zeker van een creatief feestthema en hoef je je geen zorgen meer te maken over de bijhorende decoratie of een vlekkeloze organisatie.

Wat kan je zoal organiseren in onze feestzaal in Vlaams-Brabant?

Een traditionele bruiloft of een romantische outdoor trouwpartij?

Zeker voor huwelijken is Kattebroek de perfecte locatie. Droom je bijvoorbeeld van een buitenhuwelijk, dan kan je perfect (en officieel) in onze tuinen trouwen. Bij goed weer trakteren we je gasten op een receptie in de tuin of in de veranda en daarna staan het diner (en uiteraard ook de dansvloer klaar) voor een fantastisch avondfeest. Lees meer…

Een doopfeest, communiefeest of jubileum? Pure familiepret!

Familiefeesten mogen zeker niet in dit lijstje ontbreken. Feestzaal Kattebroek is namelijk al meer dan 30 jaar een gevestigde waarde in Vlaams-Brabant voor allerlei familiefeesten. Ook de kinderen zullen zich trouwens zeker amuseren tijdens het familiefeest, want speciaal voor hen hebben we een leuke speeltuin voorzien. Lees meer…

Een bedrijfsfeest om nooit meer te vergeten!

Teambuildings, personeelsfeesten, seminaries, productlanceringen en zo meer, die horen nu eenmaal origineel, innovatief en vooral verrassend te zijn. Met een origineel thema, de juiste sfeer en een piekfijne uitwerking brengen we het personeel en de zakenrelaties in geen tijd in feestmodus. Lees meer…

Een ander feest in gedachten?

Je leest het, onze feestzaal in Dilbeek (Vlaams-Brabant) is een geschikte locatie voor zowat elk type feest. Heb je iets bijzonders in gedachten? Aarzel dan vooral niet om ons te contacteren, we horen graag wat je wilde feestplannen zijn!

Neem je even contact met ons op, dan maken we ook met plezier een afspraak zodat je onze feestzaal persoonlijk kan ontdekken. We overlopen dan ook meteen je feestideeën. We bespreken je plannen, dromen en wensen en bezorgen je gratis en vrijblijvend een maatwerk prijsvoorstel.

Wij zijn al in-the-mood voor je feestje. Jij ook?