All-in-the-mood voor een spetterend en origineel themafeest?

wij hebben enkele creatieve themaparty’s uitgewerkt die we kant-en-klaar kunnen aanbieden.

Hieronder vind je enkele van onze meest gegeerde feestideeën. Op onze Facebookpagina kan je enkele sfeerbeelden van vorige edities vinden, maar vraag gerust extra foto’s bij ons op om je helemaal in deze themafeesten in te leven.

Herbeleef de Roaring Twenties

Dresscode dames: gevederde haarband, franjevolle jurkjes en overdadige parelkettingen
Dresscode heren: maatpak, strik en bolhoed

Cotton Club, Gay Paris en het Berlijnse cabaret. Geen reden meer om uw jurk vol franjes en die gevederde haarband in de kast te laten wegkwijnen. Meneer, voor u de uitgelezen avond om uw maatpak, strik en bolhoed nog eens op te diepen: we kleurende gouden jaren van de stille film weer in op het ritme van de Charleston! Niet in het minst met onze retro cocktailbar. Waag jullie aan de Charleston dans of de Lindy Hop op de tonen van het Glenn Miller orkest

Festa Brasiliera Copa no Ritmo do Samba!

Kom met ons de zomer vieren op het rimtme van de mambo. Sip van een cocktail, geniet van een Capoeira demonstratie en schud die kokosnoten op het ritme van de chacha. Vanavond is het feest in Copacabana! Jullie worden ontvangen met een Hawaiaanse bloemenslinger en zalige bossnova miziek en kunnen verder genieten van een limbo show, buikdanseressen, salsa workshop, een brass- en Percussieband en veel meer.

If you climb into the saddle, be ready for the ride!

Yieehaaa! It’s time for a country/western party!

Een avondje in het wilde westen is geen ongevaarlijke onderneming en een Country & Westernfeest staat dan ook garant voor een avond vol spanning en avontuur want de maffia is nooit veraf. Na binnenkomst waarbij de country muziek niet mag ontbreken kunt u zich gaan uitleven in de western schiettent, meedoen aan een rodeowedstrijd, of u wagen aan een spelletje in het maffia casino met roulette, black jack, poker …  Trek dus alvast je jeans, een geruit hemd en je cowboylaarzen aan want we gaan bierglazen schuiven en line dancen! Of wou je je de hele avond onder je cowboyhoed verstoppen uit angst voor Don Corleone?

Safari night & jungle fever!

De tijgerprints zijn terug van weggeweest en kaki is weer helemaal in, want het is tijd voor een safari feestje!

We willen je wel even waarschuwen, je weet nooit welke wilde dieren je in de jungle kan tegenkomen, dus houd je ogen en oren open en dans mee op het ritme van Mama Africa. Klaar voor het avontuur? Wij ook!

Après-Ski in Tirol!

Onze Tiroler gastvrouwen staan voor u klaar om uw hele gezelschap vrolijk te ontvangen op Après Ski Themafeest. We toveren elke lokatie om tot een megaskihut, sneeuw of geen sneeuw! De echte skihut-hits en stevige bierpullen staan voor u klaar! Ondertussen doen we een wedstrijdje sneewbalgooien, curling, skibroekhangen, spijkerkloppen of andere Oostenrijkse proeven van bekwaamheid. Waarom de Alpen opzoeken als het hier ook kan? Neen, je hoeft niet op ski-botten te dansen, maar we zorgen wel voor een stevig feestje in onze skihut. In deze winterse chalet zullen jullie gasten de schlagers uit volle borst meezingen, maar opgelet, zorg dat jullie binnen de pistes blijven en jullie niet op het gladde ijs erbuiten wagen. 

Glitter & Glamour Gala

Mag het even wat chiquer? Natuurlijk, maar we gaan wel all-the-way!
Op onze Glitter & Glamour Gala Night worden vooral verfijnde cocktails geschonken (Shaken, not stirred uiteraard) en exclusieve amuse-gueules geserveerd. Vergeet je gasten ook niet te verwittigen: op deze gala-avond is het dress-to-impress!

Hollywood VIP night

Altijd al eens James Dean of Marilyn Monroe willen zijn? Dit is je kans! Ga je favoriete filmsterren achterna want de fans en de rode loper liggen aan je voeten op onze Hollywood VIP night. But don’t be fashionably late! You would miss out on the finest party in town….

Ridders & jonkvrouwen

Onze hofnar heet jullie ridders en jonkvrouwen welkom in onze middeleeuwse setting. De deelnemers kunnen actief meedoen aan boogschieten, schermen, zwaardklieven of andere strijdtechnieken of eerder creatieve, inspirerende bezigheden via een middeleeuwse ambachtsmarkt (o.a. broodbakken, armbandjes maken, vilten, wapenschild kleuren, muntenslagen, …), vuurlopen, middeleeuwse kookworkshop of genieten van interactieve roofvogeldemo’s en een vuursshow of van onze rondtrekkende torubadour.

In het kader van een familiedag zorgen we verder voor een apart kids programma met o.a. Schildknapenschool met bijvoorbeeld eigen zwaard en schild maken,  Kleurwedstrijd – Schminkstand – Springkasteel

Maffia never forgets, maar dit feestje zullen jullie ook niet snel vergeten!

Op het Mafia feestje is je CEO eventjes niet meer de boss… De CIA, Don Corleones en rats, dit feestje zit er vol van. Wel goed dat je niet zelf je brandy binnen hoeft te smokkelen. De drooglegging, daar doen we bij Kattebroek niet aan mee. Mafia never forgets, maar dit feestje zullen jullie ook niet snel vergeten!

WAAR KUNNEN WIJ VOOR ZORGEN?

  • Aangepaste decoratie
  • Activiteiten
  • Muziekgroepjes
  • Fotobooth/ fotograaf / video
  • Aangepaste menu/ buffetten/ BBQ of andere formule’s
  • Bediening in aangepast uniform

Maar, je bent natuurlijk vrij hier ook zelf voor te zorgen, of dit te laten verzorgen door je eigen event-manager. Enkel maaltijden en bediening dien je verplicht  bij ons af te nemen.

En jouw feest?

Heb je wat ideeën opgedaan op deze pagina of heb je zelf een leuk idee om een uniek evenement te organiseren? Wij zijn een en al oor want bij ons is alles bespreekbaar! Laat ons weten welke feestplannen je in gedachten hebt en we maken met plezier een vrijblijvend en maatwerk prijsvoorstel op.

Contacteer ons voor een volledig gratis en vrijblijvend voorstel op maat.