Op zoek naar een uitdagende teambuilding of workshop activiteit?

Kattebroek is je locatie én partner hiervoor, wij begeleiden je event van A tot Z.

Het belang van een teambuilding of workshop is de laatste jaren erg gestegen, het is bewezen dat Teambuilding werkt en het is haast niet meer weg te denken uit de  huidige bedrijfswereld! Het motiveert, verbetert de sfeer op de werkvloer en geeft je personeel een boost. Het uitzoeken van de juiste activiteit en het kader zijn dus zeer belangrijk. En als je dit kan combineren met een locatie die er helemaal geknipt voor is en inbegrepen zit in de prijs, waarom zou je dan nog verder zoeken?

Wat heeft kattebroek te bieden als teambuildinglocatie

 • Bereikbaarheid

  Makkelijk bereikbaar, We liggen op een boogscheut van Brussel op slechts 500 m van afrit 12 op de Brusselse ring, en toch in een oase van groen. Deze oase staat trouwens volledig ter uwer beschikking, want de velden rondom de elegemstraat 160 te Dilbeek zijn ook van Kattebroek.

 • Makkelijk combineerbaar

  Een activiteit in Brussel is dus makkelijk te combineren met een teambuilding of workshop te kattebroek.

 • Infrastructuur

  Er kan vóór of na de teambuilding ook serieus vergaderd worden, wij beschikken namelijk over de modernste apparatuur en hebben alles in huis om uw presentatie’s haarscherp weer te geven.

 • All-in-one

  Je hoeft je niet te verplaatsen voor het ontbijt, de lunch , aansluitende receptie of diner, dat voorzien wij gewoon ter plaatse. De mogelijkheden zijn onbeperkt: Een ontbijtbuffet, een lichte business lunch, een walking dinner of een informele barbecue in de tuin, alles is mogelijk en er gaat niemand met honger van tafel.

 • Service

  Je hebt 1 contactpersoon voor je volledige evenement, wij regelen alles! dat bespaart je heel wat kopzorgen, tijd én geld uit.

Op maat van uw bedrijf

Kattebroek beschikt over een vast aanbod van workshops en teambuildingactiviteiten. Maar we doen natuurlijk niet liever dan een evenement op maat van uw bedrijf te ontwikkelen.

Contacteer ons om uw plannen te bespreken en een volledig gratis en vrijblijvend voorstel op maat te ontvangen.